top of page

De facturatie

Niet verzekerde gedeelte van uw rekening

 

Uw (rest) factuur ontvangt u via email of per post.

U krijgt een gespecificeerde rekening waarin u precies kunt zien welk gedeelte wordt vergoed door de zorgverzekeraar en welk gedeelte uzelf nog moet voldoen. Deze rekening kunt u eenvoudig via iDEAL betalen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in uw eigen online omgeving eventueel vragen te stellen en een pdf van uw rekening te downloaden. De factuur kan ook direct na de behandeling per pin worden betaald. De factuur sturen we u per mail toe.

 Verzekerde gedeelte van uw rekening

Wij dienen alle behandelingen in bij de zorgverzekeraars, tenzij u er heel specifiek om heeft gevraagd om dat niet te doen. Op de rekening die u van ons ontvangt wordt dus reeds vermeld of en zo ja welk deel door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Heeft u een vraag over uw vergoeding door uw verzekeraar? Neem dan direct contact op met uw eigen verzekeraar.

Indien u de afspraak niet kunt nakomen, wordt u verzocht deze afspraak minimaal 48 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te annuleren. Indien u op maandag een afspraak heeft, verzoeken wij u om zich op vrijdag voor 12 uur af te melden. Wij zijn genoodzaakt voor niet tijdig geannuleerde afspraken € 50,00 in rekening te brengen. 

Aanvullende informatie

De standaard prijzenlijst gaat in per 1 januari 2023, prijswijzigingen voorbehouden.

Wij hebben geen prijsafspraken of contracten met zorgverzekeraars.

Een behandeling kan bestaan uit meerdere prestaties.

Op de prestaties van deze standaardprijslijst zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie omtrent de tarieven binnen de mondzorg verwijzen wij u naar de website van de NZa.

bottom of page